NWK giver mulighed for at leje Foil-board og foil-vinge.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Udstyrsleje - Foil - (ULF1)
NWK giver mulighed for at leje Foil-board og foil-vinge. For at benytte klubbens foil-udstyret SKAL man have gennemgået Foil-intro i NWK. Foil-udstyr kan kun lejes af rutinerede surfere, som planer komfortabelt i trapez og fodstropper. Leje af foil-udstyr giver IKKE adgang til at benytte klubbens sejl - det skal du selv have med. (Hvis du er tilmeldt Udstyrsleje - windsurf, så har du også adgang til foil-udstyret - incl. sejl - du SKAL dog stadig have deltaget i Foil-intro)
Tilmeldte: 3/20